+3811 2433-488
studentska.poliklinika@zzzzsbg.rs

OGLAS ZA JAVNU PRODAJU RASHODOVANE MEDICINSKE OPREME

ZZZZS BeogradAKTUELNOSTIOGLAS ZA JAVNU PRODAJU RASHODOVANE MEDICINSKE OPREME

Jul

18

July 18 , 2016 | Posted by informatika |

OGLAS ZA JAVNU PRODAJU RASHODOVANE MEDICINSKE OPREME

Na osnovu Odluke Upravnog odbora Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, Beograd, del. br. 325 i del. br. 331 od 26.01.2016. godine, kao i Odluke v.d. direktora Zavoda del. br. 1283 od 29.03.2016. godine, a u skladu sa čl. 33.st.2. Zakona o javnoj svojini („Sl. glasnik RS“ br. 72/11, 88/13 i 105/14), Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Beograd, Krunska 57:

O G L A Š A V A
prodaju rashodovane medicinske opreme putem prikuplјanja pismenih ponuda

Ovim putem, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Beograd, Krunska 57, kao prodavac, poziva sva zainteresovana pravna i fizička lica da dostave ponude za kupovinu rashodovane medicinske opreme i to:
1.Špalt lampa SL 300, godina nabavke 1995., rashodovana u 2015. godini, u funkciji, početna prodajna cena 220.000,00 dinara;
2.Keratometar JAVAL (ZAVAL), godina nabavke 1980., rashodovan u 2015. godini, u funkciji, početna prodajna cena 120.000,00 dinara;
3.Plameni fotometar HOSPITEX, godina nabavke 2002., rashodovan u 2016. godini, nije u funkciji, početna prodajna cena 30.000,00 dinara;

Prodaja navedene opreme vrši se putem prikupalјanja zatvorenih pismenih ponuda.
Oprema se prodaje u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadnu reklamaciju na ispravnost, kompletnost i tehničke karakteristike opreme.
Uvid u opremu se može izvršiti svakog radnog dana u periodu od 8-13, i to: oftalmološka oprema u Odelјenju oftalmologije na adresi Krunska 57-prizemlјe, a laboratorijska oprema u Laboratoriji Zavoda na adresi Prote Mateje 29.
Pravo učešća imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica.
Ponude se predaju u zatvorenoj koverti sa naznakom:“PONUDA ZA RASHODOVANU MEDICINSKU OPREMU-(NAVESTI VRSTU OPREME)- NE OTVARATI“ (upisuje se samo oprema za koju se podnosi ponuda), na adresu prodavca: Krunska 57, 11000 Beograd, ili ličnom predajom na pisarnici prodavca na IV spratu na istoj adresi.
Rok za dostavu ponuda je 28.07.2016. godine.
Na poleđini koverte navesti ime/naziv ponuđača, adresu, telefon i lice za kontakt.
Zatvorena koverta treba da sadrži:
1.PRIJAVU
-prijava pravnog lica:naziv i sedište, podatke o upisu u registar nadležnog organa (broj, datum i naziv organa), matični broj firme, PIB, potpis ovlašćenog lica i pečat;
-prijava fizičkog lica sadrži:ime i prezime, adresu i matični broj, a ako je to lice privatni preduzetnik i podatke o upisu u re registar nadležnog organa (broj, datum i naziv organa) i PIB.
2.BEZUSLOVNU PONUDU, UZ NAVOĐENјE IZNOSA NA KOJI PONUDA GLASI
Javno otvaranje ponuda će se održati dana 29.07.2016. godine u 14 časova, u kancelariji Odelјenja za pravne poslove na četvrtom spratu u Krunskoj 57.
Neblagovremene, nepotpune i neuredne prijave neće se uzimati u razmatranje.
Ponude ispod početne prodajne cene biće odbijene, kao neprihvatlјive.
Komisija za sprovođenje postupka će ovlašćenom licu predložiti za kupca ponuđača koji ponudi najvišu cenu.
Ukoliko dva ponuđača ponude istu cenu, kao povolјnija smatraće se ponuda koja je
ranije predata prodavcu.
Najpovolјniji ponuđač je dužan da u roku od tri dana od dobijenog obaveštenja o izboru zaklјuči kupoprodajni ugovor sa prodavcem, a u narednom roku od dva dana da prodavcu isplati kupoprodajnu cenu.
Ukoliko ponuđač ne zaklјuči sa prodavcem kupoprodajni ugovor u zadatom roku, prodavac će doneti odluku o izboru sledećeg najpovolјnijeg ponuđača, a ukoliko ne izvrši uplatu u ugovorenom roku, ugovor će se smatrati raskinutim i biće doneta odluka o izboru sledećeg najpovolјnijeg ponuđača.
Svi porezi i troškovi dodaju se na kupoprodajnu cenu i padaju na teret kupca.
Kupac će preuzeti opremu prvog narednog dana po zaklјučenju ugovora i isplati kupoprodajne cene.
Prodavac zadržava pravo da iz opravdanih razloga, koji onemogućavaju ili značajno otežavaju prodaju navedene opreme, odustane od prodaje iste.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel.344-33-95, lice za kontakt:Violeta Marković