+3811 2433-488
studentska.poliklinika@zzzzsbg.rs

IN MEMORIAM: Доц.др.сци.мед др Драган Илић

ZZZZS BeogradАКТУЕЛНОСТИIN MEMORIAM: Доц.др.сци.мед др Драган Илић

Sep

21

September 21 , 2016 | Posted by informatika |

IN MEMORIAM: Доц.др.сци.мед др Драган Илић

dsc00056

Поштоване колеге, сарадници и пријатељи,

Дана 20. Септембра 2016. године преминуо је др Драган Илић, наш колега, пријатељ и дугогодишњи директор ЗЗЗЗ Студената.
Др Илић је са великом енергијом и ентузијазмом радио у Студентској поликлиници и борио се да се здравље младих, а посебно здравље студента, стави у приоритете здравства Србије.
Својим идејама и огромним радом унапредио је здравствену заштиту за студенте, реновирао и модернизовао Стационар и друге службе у Поликлиници, био је посвећен бризи о здрављу студената, а његово знање, енергија и ентузијазам били су препознати као незаобилазан фактор у свим пословима везаним за здравље младих. Брижљиво и креативно осмишљене акције које су биле усмерене ка неговању здравих стилова живота (традиционална акција „Ходањем до здравља“ на Авали, трибине, предавања, радионице у студентским домовима, клубовима и на факултетима, бројна превентивна саветовалишта), представљали су велики корак у превентивном раду са студентима.

Др Илића ћемо памтити и по томе што је са пуно енергије градио добру атмосферу у колективу, хумане и добре међуљудске односе и стварао удобан простор за рад. Имао је задивљујућу енергију и ентузијазам, волео је свој колектив, имао је разумевања, топлу реч и био је увек спреман да помогне.

У четвртак 22.09. 2016. године у 9х ћемо се окупити у Стационару, сетити се лепих заједничких тренутака и минутом ћутања одати пошту нашем др Драгану Илићу.

Колектив ЗЗЗЗ Студената