+3811 2433-488
studentska.poliklinika@zzzzsbg.rs

Сазнај – разазнај! Бесплатно онлине саветовалиште

ZZZZS BeogradАКТУЕЛНОСТИСазнај – разазнај! Бесплатно онлине саветовалиште

Apr

1

April 1 , 2021 | Posted by informatika |

Сазнај – разазнај! Бесплатно онлине саветовалиште

online streaming Studentsko savetovališteСазнај – разазнај!

Бесплатно онлине саветовалиште са специјалистичким тимом са Студентске поликлинике поводом Дана студената Универзитета у Београду

Када? 4.4.2021. од 11-13 часова.

Где? На YouTube каналу младибгцентар, као и на Facebook Live младибгцентар.

Ко? Специјалистички тим Студентске поликлинике, студенти, студенткиње и млади људи у заједничког мисији разбијања митова и предрасуда и тражења правих одговора.

Какви су твоји ставови о здравственим актуелностима? Да ли си добро, усамЉено, смирено, изгубљено? Шта мислиш о новонасталим митовима о вакцинацији, новим сојевима из далеких земаЉа и теоријама завере које се шире глобално? Како да се бориш против тога да свако зна шта је најбоЉе за тебе, коме да верујеш?

Па струци, наравно!

Ових дана, анонимне масе људи сеју семе дезинформација и лажних вести свуда по интернету. Више нисмо ни сигурни у ком смо таласу, коју вакцину да одаберемо, како да се хранимо и које витамине да користимо. Многи млади занемарују своје редовне здравствене прегледе и контроле због ове кризне ситуације која ће, по свему судећи, наставити да траје.

Сви смо изгубљени, верујте!

Али све је много лакше кад имамо кога да питамо за подршку и здравствени савет. Важно је да будемо добро и ментално и физички, као и да у сваком тренутку имамо праве информације, па смо поводом Дана студената Универзитета у Београду 4.4. припремили бесплатно онлине саветовалиште – Сазнај, разазнај!

Саветовалиште ће окупити тим лекара и лекарки из области опште и физикалне медицине, нутриционизма, стоматологије, гинекологије, епидемиологије и психијатрије, спремних да поразговарају са нама, одговоре на конкретне недоумице и упуте нас ка решењима.

Нема изговора! Све о чему размишљаш, што те можда мучи или не знаш да решиш, сачувај за недељу у 11х и #Сазнај од специјалистичког тима.

Догађају присуствуј онлине и уживо на Facebook Live страници Омладинског програма: https://www.facebook.com/mladibgcentar

Такође можеш нас пратити уживо на YouTube каналу: https://www.youtube.com/channel/UCb9qM2sDsNfJXUOvOc_kceQ

Сачувај термин и придружи се! Ово је јединствена прилика да #Разазнаш све информације из прве руке, од тима који је увек на страни младих.

Додатна напомена: Догађај је приступачан особама са инвалидитетом, са обезбеђеним тумачењем на српски знаковни језик.