+3811 2433-488
studentska.poliklinika@zzzzsbg.rs

Питања МЛАДИХ О ВАКЦИНАЦИЈИ

ZZZZS BeogradАКТУЕЛНОСТИПитања МЛАДИХ О ВАКЦИНАЦИЈИ

Jul

26

July 26 , 2021 | Posted by informatika |

Питања МЛАДИХ О ВАКЦИНАЦИЈИ

Завод за здравствену заштиту студената Београд заједно са Омладинским програмом Београдског центра за људска права и Популационим фондом Уједињених нација у Србији, уз подршку партнера током лета и јесени спроводи кампању успостављања поверења младих људи у имунизацију под слоганом “#NaTebiJe”.

Кампања “#NaTebiJe” има за циљ изградњу поверења младих у препоруке струке када су у питању имунизација против вируса COVID-19 и епидемиолошке мере. Кампања је одговор на слаб одзив младих људи на вакцинацију, узрокован дезинформацијама, незаинтересованошћу и неповерењем младих у сам процес имунизације.

Кампања “NaTebiJe” ставља младе у фокус, даје младима простор да питају, да изразе своје недоумице и нуди им одговоре и конкретне информације, наглашавајући индивидуални допринос који они могу да дају у контроли епидемиолошке ситуације.

Заједно ћемо покушати да дођемо до одговора, проверимо информације и поново успоставимо поверење између свих нас, а све остало је “на теби”.

Кампања се састоји од видеа, илустрација, визуала, разговора и подстицања дискусије на социјалним мрежама. Пратите кампању на нашим страницама на друштвеним мрежама (FacebookInstagram) и укључите се.

Питања у вези вакцинације можете постављати тиму лекара из ЗЗЗЗ Студената на:

pitanjavakcinacija@zzzzsbg.rs